• 60 dagars öppet köp
 • Skickas inom 1-2 dagar
 • Trygg E-handel
 • Minsta ordervärde 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logga in Hitta butik
0
 • 60 dagars öppet köp
 • Skickas inom 1-2 dagar
 • Trygg E-handel
 • Minsta ordervärde 200 kr
Ryttare
Ryttare
Hööks Academy
Hööks Academy

Mina favoriter

Laddar produkter...

AUTUMN STYLES - MASSOR AV INSPIRATION TILL HÖSTENS RIDÄVENTYR!

Art. nr 610001-10

Senskydd Carbon gel Veredus

Svart

Art. nr: 610001-10
1 565,00 kr

Produktbeskrivning

Skyddet är extremt `slimmat´ och sitter som handen i hansken på hästens ben. Skalet är anatomiskt utformat för att ge maximal frihet för kota och knä. Formen ger maximal bekvämlighet och passar perfekt över hästens senor. Skalet är sammansatt av två separata delar med olika tjock och böjbarhet. Huvudskalet är samansatt av semi-hård polyuretan och det bakreX-formade skalet är hårt polyuretan. X-skalet är täckt av kolfiber vilket är ett extremt tåligt, skyddande, lätt och stötdämpande material. Över kolfiberskalet ligger en 3 mm gel hinna, vilket är stötdämpande och ger hög bekvämlighet. Ett tunt lager kolfiber med gel överdrag är inlagt i området runt kotan, eftersom det området i större utsträckning är utsatt för slag och strykningar. Insida i neopren.Två elastiska remmar med knappknäppning ger perfekt stängning och förhindrar `överbelastning´ på grund av för hårt atdragna remmar. Det gör även att skydden är lätta att ta av och på.
 • Säljes parvis.
 • Tvätt 30°.

Betalning och frakt

Vi erbjuder betalningsalternativen nedan. Vill du veta mer läs våra köpvillkor.

Klarna Faktura

Betalning mot Klarna faktura med 14 dagars betaltid. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas via mejl i samband med att ordern skickas från vårt lager. För att kunna betala mot faktura behöver beställningen skickas till din folkbokförda adress, och du behöver uppge korrekta och fullständiga personuppgifter.

Vid försenad betalning tillkommer påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta. Vid utebliven betalning går ärendet vidare till Klarnas inkassobolag Segoria och lagstadgade inkassoavgifter tillkommer.

Klarna Delbetalning

Du kan delbetala din faktura via Klarna konto. Delbetala från 1/24 av orderbeloppet, dock minst 50 kr i månaden. Du kan när som helst betala av hela den kvarvarande skulden. Då avslutas automatiskt ditt konto hos Klarna. Fullständiga villkor hittar du hos Klarna.

Klarna Direkt

Med Klarna Direkt betalar du enkelt direkt i kassan med mobilt bank-ID. Pengarna dras 1-2 dagar efter att vi skickat dina varor. Aktivera tjänsten genom att logga in hos klarna.se och registrera ditt konto.

Klarna Kortbetalning

Säker korbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard samt American Express. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss, de sparas hos vår samarbetspartner Klarna. Kortbetalningar som hanteras av Klarna är PCI-DSS certifierade.

Hööks Presentkort

Våra presentkort kan användas som delbetalning om summan på presentkortet inte täcker hela ditt köp. Skulle värdet på presentkortet överstiga köpsumman finns resterande köputrymme lagrat på presentkortsnumret och kan användas vid ett senare tillfälle.

Kortbetalning Företag

För företag erbjuder vi kortbetalning via DIBS.
DIBS Payment Services är PCI-certifierat. DIBS använder sig av överföring med SSL-kryptering, vilket är industri-standarden för säkra kortbetalningar och ditt kortnummer sänds krypterat direkt till banken. Vi sparar/hanterar inte några kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kundregister och vi har inte tillgång till din kortinformation eller ditt bankkonto.

Du kanske också gillar

 • Senskydd Carbon Gel Vento Front Veredus

  Senskydd Carbon Gel Vento Front Veredus

  2 299,00 kr
 • Bakstrykkappa Carbon Gel Vento Veredus

  Bakstrykkappa Carbon Gel Vento Veredus

  1 949,00 kr
 • Senskydd Olympus Veredus

  Senskydd Olympus Veredus

  1 339,00 kr
 • Bakstrykkappa Carbon Gel Vento Veredus

  Bakstrykkappa Carbon Gel Vento Veredus

  1 949,00 kr

HÖÖKS HÄSTSPORT AB

Företagsgatan 58
501 77 Borås
Sweden

E-mail: order@hooks.se
Telefon: 033-20 51 40

Inspiration

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.