Finansiera ditt hästköp

Ett hästköp är en stor investering och det är inte alltid man har pengar sparat för det. Då kan det vara bra att vända sig till en trygg långivare som Wästgöta Finans. Ett systerbolag till Hööks. Nedan berättar vi om Anna Emrin som bor i Våxtorp och lånade till just en häst.

– Det var dags, helt enkelt, berättar Anna. När barnen var mindre fanns det varken tid eller möjlighet för mig att ha häst. Annars har jag haft det i hela mitt liv. Sedan en tid tillbaka har vi nordsvenska hästar, och så hittade vi en islandshäst som vi gärna ville ha. Det är som det alltid brukar vara, det tar tid att hitta rätt häst. Allt måste liksom stämma.

Och hur förberedde ni er för nytillskottet?

– Vi gjorde i ordning en av boxarna. Nästa steg var att hitta en sadel som passar både mig och hästen. Nu är han på plats och håller på och anpassar sig efter sin nya miljö och alla nya kompisar. Det är en stor omställning för honom att byta hem, så det får ta sin lilla tid! Ett litet tag till, så är det dags för första ridturen.

Wästgöta Finans är en långivare. En av väldigt många, om vi ska vara ärliga. Hur kommer det sig att du valde att låna av oss när det var dags att köpa häst?

– Hästlån! Jag googlade på det ordet, och då dök ni upp. Plus en massa andra, förstås. Jag jämförde noga och kom fram till att Wästgöta Finans kombination av låg uppläggningsavgift, bra räntenivå och snabb utbetalning var det som funkade bäst för mig. Och eftersom vi bor på landet, är det mycket bekvämare att ordna allt online.

Och nu när allt är på plats, tycker du att Wästgöta Finans har skött sig bra?

– Absolut. Enkelt och snabbt, precis som utlovat. Jag är jättenöjd.

Står du också inför ett större köp som häst eller kanske gård så kontakta Wästgöta Finans för att se möjligheterna för att ta ett lån. Du ansöker på hemsidan och får svar direkt.

●      Du kan låna mellan 30 000 och 300 000 kronor

●      Lånet är ett privatlån och räntan sätts individuellt

●      Snabb och enkel ansökningsprocess, helt online.

●      Du får besked direkt.

●      Utbetalning inom 1-3 bankdagar.

Räkna på ditt lån

Inga produkter matchar den valda filtreringen