• 60 dagars öppet köp
  • Skickas inom 1-2 arb.dgr
  • Trygg E-handel
  • Minsta ordervärde 200 kr

Mina favoriter

Laddar produkter...

Om Hööks

Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsportsbranschen och har ett brett sortiment med allt för ryttare, häst och hund. Vi erbjuder alla aktiva utövare av häst- och hundsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalitet. Vi har ett stort nät av butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland och försäljning via webbutik.

Vi omsätter ca 700 miljoner SEK och har ca 450 engagerade medarbetare som gör allt för att serva våra kunder. Vi har ett arv av kunskap, produktutveckling och serviceanda vars ursprung ligger över 90 år tillbaka i tiden. Hörnstenarna i vår verksamhet har alltid varit service, kvalitet och prisvärdhet – för att inspirera till ett aktivt och roligt liv med hästen och hunden i fokus.  

Berättelsen om Hööks börjar redan 1931 som ett litet sadelmakeri i Eksjö, Sverige. Se Hööks historia som tidslinje.

Medlem i Svensk digital handel

Hööks Hästsport är medlem i Svensk Digital Handel som har stränga regler för medlemskap. SDH-märket ger köptrygghet när du handlar på distans.

Trygg E-Handel

Syftet med Trygg e-handel är att skapa tydligare, enklare och enhetligare riktlinjer för vad som gäller vid e-handel - både för dig som konsument men även för e-handlaren. När du ser en Trygg e-handelssymbol i anslutning till en e-handlare skall du kunna lita på att du kan handla tryggt och säkert i webbutiken. www.hooks.se som drivs av Hööks Hästsport AB lever upp till Trygg e-handels krav för e-handlare.

Adress:

Hööks Hästsport AB
Företagsgatan 58
501 77 Borås

Organisationsnummer:

556158-2213

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.