• 60 dagars öppet köp
  • Skickas inom 1-2 arb.dgr
  • Trygg E-handel
  • Minsta ordervärde 200 kr

Mina favoriter

Laddar produkter...

#YesHooks

Villkor för Instagrambilder

 

Vi är väldigt förtjusta i att se våra produkter i verkliga livet i sociala medier! Vi kan be om att få att dela dessa bilder/filmer som du har lagt upp på Instagram i våra kanaler, främst på HÖÖKS webbplatser (hooks.se/.no/.fi/.dk/.nl/hookseurope.com), men också i HÖÖKS nyhetsbrev, HÖÖKS Magazine, sociala medier eller i butiksmiljö.

 

Om du lägger in #yeshooks när du publicerar en bild eller svarar med #yeshooks på en bild efter att HÖÖKS har bett om att få använda den på Instagram, nedan kallad ”bild(er)”, godkänner du följande:

 

Du ger HÖÖKS HÄSTSPORT AB, ett svenskt företag med organisationsnumret 556158-2213
(hädanefter ”HÖÖKS”), icke-exklusiv, royaltyfri, världsomspännande licens att använda (på ett sätt som HÖÖKS bestämmer helt själv och utan några skyldigheter gentemot dig) dina bilder i sin marknadsföring och/eller reklam. Det omfattar rätten att återge, distribuera, ändra och redigera dina foton. Du går även med på att avstå från rätten att få ditt namn utsatt i samband med din bild när den visas i vårt nyhetsbrev.
Vidare samtycker du till att låta HÖÖKS använda foton där du går att identifiera för marknadsförings- och/eller reklamändamål, enligt Lag om namn och bild i reklam (1978:800).

 

Du intygar och garanterar att (i) du äger eller kontrollerar rättigheterna till det material du har lämnat in, (ii) du har tillstånd från alla personer som syns på bilderna, (iii) du är en person (dvs. inte ett företag), (iv) du är minst 18 år gammal eller har dina föräldrars medgivande samt att (v) HÖÖKS användning av dina bilder inte inkräktar på tredje mans rättigheter eller någon lag.

 

Härmed löser du HÖÖKS från alla åligganden att betala dig för bruket av dina bilder och befriar och
samtycker till att hålla HÖÖKS och alla personer som agerar å HÖÖKS vägnar från alla anspråk (även från tredje man) och skyldigheter, oavsett art, i samband med bruket av bilderna som beskrivs ovan.

 

Svensk lag reglerar dessa villkor. Behöriga domstolar i Stockholm ska ha exklusiv domsrätt över varje tvist som uppstår på grund av dem.

 

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor eller undrar över dataskydd. Skriv till kundservice@hooks.se, kundeservice@hooks.no, dk.info@hooks.se eller fi.order@hooks.se.

 

Om du vill dra tillbaka ditt samtycke till att dela dina bilder med HÖÖKS måste du kontakta oss genom att klicka på i-ikonen i det nedre vänstra hörnet av din delade bild som är publicerad på vår webbplats. Ikonen leder till ett formulär med en begäran om att återkalla ditt samtycke.

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.