• 60 dagars öppet köp
  • Skickas inom 1-2 arb.dgr
  • Trygg E-handel
  • Minsta ordervärde 200 kr

Mina favoriter

Laddar produkter...

Art. nr 610662-14-00000

Linda Circulation Hoof Sock Incrediwear Equine

Ljusgrå

Art. nr: 610662-14-00000
869,00 kr
Skickas inom 1-2 arb.dgr.

Produktbeskrivning

Incrediwear Equine Circulation Hoof Sock hjälper till att förebygga skador, främjar återhämtning efter träning, påskyndar läkning och rehab efter skador och förbättrar din hästs prestation. Hoof Sock ger minskad svullnad och inflammation, minskar eventuell trötthet och ömhet i musklerna, ökar blodcirkulationen samt ökar dräneringen av lymfan, vilket snabbar på återhämtningen efter träning. Sockorna ger ingen kompression och de kan därför användas - i torrt tillstånd - upp till 24 timmar. Använd gärna före ridpasset för ökad blodcirkulation inför arbetet. Efter ridning kan de användas våta för effektiv och skonsam kylning i upp till ca en timma. Gör då så här: Tag på strumporna omedelbart efter att du arbetat din häst, blöt sockorna och låt hästen stå med sockorna på i ca 45-60 min. Sockorna fungerar då som kylbandage och förhindrar eventuell svullnad eller överansträngning. Du kan även välja att istället låta sockorna ligga i varmt vatten i ca 2 minuter. Krama ur överskottsvatten, låt svalna något och ta på strumporna. Hovsockorna har en unik passform och träs på så att den sitter på den nedre delen av hästens ben, kota och kronrand. För att förhindra att sockan går sönder, så använd tejp för att täcka skosöm och andra ojämnheter innan du drar på hovsockan.
  • Säljes parvis.
  • Tvätt 40°.

Incrediwear Equine – ny revolutionerande teknik som påskyndar kroppens naturliga läkeprocess och ger en snabbare återhämtning.

Incrediwear är välkänt i framför allt USA där tekniken funnits på human sidan under ganska lång tid. Sedan en tid tillbaka finns nu även produkter till häst.

Produkten bygger på att negativa joner utsöndras då materialet, som innehåller små mängder av germanium och kol, kommer i kontakt med kroppsvärme.

De negativa jonerna startar molekylära vibrationer som ökar både blodcirkulationen och flödet i lymfan. Detta i sin tur sätter igång kroppens naturliga läkningsprocess och påskyndar en skonsam återhämtning för din häst!

De negativa jonerna sägs även ha en smärtlindrande och kylande effekt. Samtidigt som de motverkar ev inflammation och minskar uppkommen svullnad.

Flera av produkterna kan blötas för att ge maximal kylning. Effekten avtar efter ca en timma och produkten bör då avlägsnas.

Incrediwear Equine är inga kompressionsprodukter och kan därför användas torra upp till 24 timmar utan att skada hästen.

Bra att veta

Leverans & Retur

Recensioner & Vanliga frågor

IN THE MOMENT!

Inspiration från @hooksofficial

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.