• 60 dagars öppet köp
  • Skickas inom 1-2 arb.dgr
  • Trygg E-handel
  • Minsta ordervärde 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logga in Hitta butik
0
  • 60 dagars öppet köp
  • Skickas inom 1-2 arb.dgr
  • Trygg E-handel
  • Minsta ordervärde 200 kr
Ryttare
Ryttare
Hööks Academy
Hööks Academy

Mina favoriter

Laddar produkter...

Art. nr 610004-10

Fler färger:

Bakstrykkappa Young Jump Vento Veredus

Svart

Art. nr: 610004-10
1 189,00 kr

Produktbeskrivning

Låga neoprenskydd med kardborreband godkända för unghäst. Anatomiskt utformade bakbensskydd i storlek och vikt som följer de internationella reglerna. Ingår i Verdeus Carbon Vento serie som testats noggrant av bla Marcus Ehning. Yttre skal i polyuretanplast med insida i 6 mm tjock neoprene med andasfunktion. Skydden är vattentäta och absorberar inte fukt. Hemligheten ligger i de innovativa material och den nya teknologi som används i skydden. Det innersta lagret, närmast hästens ben, är i tvåvägs-stretch för maximal bekvämlighet. Mellanskiktet består av Aerox, microperfererad neopren, där de mikroskopiskt små hålen är specialdesignade för att släppa genom värme. Värmen från hästens ben passerar genom det innersta och mellersta lagren och sprids sedan i det tredje skiktet som består av en särskild 3D mesh. Ytterst finns det stötdämpande skalet som försetts med ventilationshål. Hästens rörelser gör att sval luft sugs in genom de nedre ventilationshålen. Trycket som bildas när hästen rör sig, gör att värmen - som samlats upp av 3D meshen - pressas uppåt och ut genom de övre ventilations-hålen. Det unika med Carbon Vento skydden är att ventilationen blir dubbel; både horisontal - från insidan och utåt - och vertikal - från nederkant och uppåt.
  • Tvätt 30°.

Betalning och frakt

Vi erbjuder betalningsalternativen nedan. Vill du veta mer läs våra köpvillkor.

Klarna Faktura

Betalning mot Klarna faktura med 14 dagars betaltid. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas via mejl i samband med att ordern skickas från vårt lager. För att kunna betala mot faktura behöver beställningen skickas till din folkbokförda adress, och du behöver uppge korrekta och fullständiga personuppgifter.

Vid försenad betalning tillkommer påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta. Vid utebliven betalning går ärendet vidare till Klarnas inkassobolag Segoria och lagstadgade inkassoavgifter tillkommer.

Klarna Delbetalning

Du kan delbetala din faktura via Klarna konto. Delbetala från 1/24 av orderbeloppet, dock minst 50 kr i månaden. Du kan när som helst betala av hela den kvarvarande skulden. Då avslutas automatiskt ditt konto hos Klarna. Fullständiga villkor hittar du hos Klarna.

Klarna Direkt

Med Klarna Direkt betalar du enkelt direkt i kassan med mobilt bank-ID. Pengarna dras 1-2 dagar efter att vi skickat dina varor. Aktivera tjänsten genom att logga in hos klarna.se och registrera ditt konto.

Klarna Kortbetalning

Säker korbetalning med Klarna Checkout. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss, de sparas hos vår samarbetspartner Klarna. Kortbetalningar som hanteras av Klarna är PCI-DSS certifierade.

Hööks Presentkort

Våra presentkort kan användas som delbetalning om summan på presentkortet inte täcker hela ditt köp. Skulle värdet på presentkortet överstiga köpsumman finns resterande köputrymme lagrat på presentkortsnumret och kan användas vid ett senare tillfälle.

Kortbetalning Företag

För företag erbjuder vi kortbetalning via DIBS.
DIBS Payment Services är PCI-certifierat. DIBS använder sig av överföring med SSL-kryptering, vilket är industri-standarden för säkra kortbetalningar och ditt kortnummer sänds krypterat direkt till banken. Vi sparar/hanterar inte några kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kundregister och vi har inte tillgång till din kortinformation eller ditt bankkonto.

IN THE MOMENT!

Inspiration från @hooksofficial

Du kanske också gillar

HÖÖKS HÄSTSPORT AB

Företagsgatan 58
501 77 Borås
Sweden

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.