• Nu 90 dagars öppet köp
  • Skickas inom 1-2 arb.dgr
  • Trygg E-handel
  • Minsta ordervärde 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logga in Hitta butik
0
  • Nu 90 dagars öppet köp
  • Skickas inom 1-2 arb.dgr
  • Trygg E-handel
  • Minsta ordervärde 200 kr
Ryttare
Ryttare
Hööks Academy
Hööks Academy

Mina favoriter

Laddar produkter...

Just nu har vi 90 dagars öppet köp!

Art. nr 600659-10

Hasskydd De Luxe Back on Track®

Svart

Art. nr: 600659-10
1 199,00 kr

Produktbeskrivning

Royal Hasskydd i en ny och uppdaterad deluxe-modell. Skydden består av två delar, ett hållbart och slitstarkt ytterhölje, samt en tjock innerpadd med Welltex®-teknologi. Royal Deluxe-modellen är anatomiskt formsydd för att ge en optimal passform kring hasspetsen. Ytterhöljet är välformat med sömmar som placerats för att inte skapa några tryckpunkter på hästens känsliga senor. Öppningen över hasspetsen ger en god följsamhet och gör att skyddet sitter stadigt på plats. Innerpadden är extra hög med en rundad form för att ge bästa möjliga komfort och undvika tryck. Den kan enkelt tas bort vid tvätt och fästs i ytterdelen med kardborre. Padden är fodrad med Welltex®-teknologi. Materialet reflekterar kroppsvärmen i form av långvågig infraröd energi. Det kan stimulera blodcirkulationen i området och på så vis bidra till att lindra besvär med stelhet, inflammationer och artros. Skydden är försedda med tre kraftiga kardborreband, där det mellersta är designat med ett tvådelat resårband för att undvika tryck på leden. Hasskydden är lämpliga för användning under vila i stallet eller vid transport.
  • Säljes parvis.
  • Tvätt 30°.

Bra att veta

Bra att veta

Människor och djur avger kroppsvärme både under vila och aktivitet, så produkterna kan användas när det passar dig bäst. Störst effekt får du under aktivitet då kroppstemperaturen stiger och reflektionen blir starkare. 

Våra produkter fungerar bäst när de ligger i direkt kontakt med huden, men är även verksamma med ett tunt lager tyg under.

Använd produkten endast enligt instruktionerna och rådgör med läkare om symptom kvarstår. Om du genomgår en sjukdomsbehandling, rådfråga gärna din läkare om du är osäker på hur produkten påverkar din behandling. 

Använd ej under graviditet/dräktighet. 

Använd tillsammans med liniment eller liknande med egen bedömning, effekten kan förstärkas vid samtidig användning. 

Börja använda Back on Track

Våra produkter ska introduceras gradvis för att vänja kroppen vid effekten. Använd produkten max 4 timmar de första 2-3 dagarna och öka sedan successivt med en timme i taget.

Läs mer här

Welltex®

Welltex® är Back on Tracks första och mest välkända teknologi. Welltex® har det högsta värdet av emissivitet (återreflektion av långvågig infraröd energi), vilket är perfekt vid förberedelse och återhämtning.

Betalning och frakt

Vi erbjuder betalningsalternativen nedan. Vill du veta mer läs våra köpvillkor.

Klarna Faktura

Betalning mot Klarna faktura med 14 dagars betaltid. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas via mejl i samband med att ordern skickas från vårt lager. För att kunna betala mot faktura behöver beställningen skickas till din folkbokförda adress, och du behöver uppge korrekta och fullständiga personuppgifter.

Vid försenad betalning tillkommer påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta. Vid utebliven betalning går ärendet vidare till Klarnas inkassobolag Segoria och lagstadgade inkassoavgifter tillkommer.

Klarna Delbetalning

Du kan delbetala din faktura via Klarna konto. Delbetala från 1/24 av orderbeloppet, dock minst 50 kr i månaden. Du kan när som helst betala av hela den kvarvarande skulden. Då avslutas automatiskt ditt konto hos Klarna. Fullständiga villkor hittar du hos Klarna.

Klarna Direkt

Med Klarna Direkt betalar du enkelt direkt i kassan med mobilt bank-ID. Pengarna dras 1-2 dagar efter att vi skickat dina varor. Aktivera tjänsten genom att logga in hos klarna.se och registrera ditt konto.

Klarna Kortbetalning

Säker korbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard samt American Express. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss, de sparas hos vår samarbetspartner Klarna. Kortbetalningar som hanteras av Klarna är PCI-DSS certifierade.

Hööks Presentkort

Våra presentkort kan användas som delbetalning om summan på presentkortet inte täcker hela ditt köp. Skulle värdet på presentkortet överstiga köpsumman finns resterande köputrymme lagrat på presentkortsnumret och kan användas vid ett senare tillfälle.

Kortbetalning Företag

För företag erbjuder vi kortbetalning via DIBS.
DIBS Payment Services är PCI-certifierat. DIBS använder sig av överföring med SSL-kryptering, vilket är industri-standarden för säkra kortbetalningar och ditt kortnummer sänds krypterat direkt till banken. Vi sparar/hanterar inte några kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kundregister och vi har inte tillgång till din kortinformation eller ditt bankkonto.

IN THE MOMENT!

Inspiration från @hooksofficial

Du kanske också gillar

HÖÖKS HÄSTSPORT AB

Företagsgatan 58
501 77 Borås
Sweden

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.