Hööks & Friends

Gå med i vår kundklubb Hööks & Friends! Det är gratis och enkelt att vara med. Som medlem får du:

 • Bonuspoäng på allt du handlar
 • Upp till 6 % rabatt via återbäring
 • Speciella erbjudanden
 • Inbjudningar till medlemskvällar
 • Tips och råd

Inget gammaldags plastkort!

För så smidig hantering som möjligt jobbar vi helt digitalt, d.v.s. utan ett gammaldags plastkort. När du handlar i webbshoppen eller i butik så identifierar du dig via personnummer och därigenom registreras köpet och bonusen på dig.

Så här fungerar Hööks & Friends

 • Medlemskapet är helt digitalt, du behöver inget medlemskort.
 • All kommunikation sker via e-post och via "Mina sidor" på www.hooks.se.
 • Du får bonus på allt du handlar (utom presentkort).
 • Bonus betalas ut maximalt 12 gånger per år och den är giltig i 3 månader.
 • Bonusen är elektronisk och är knutet till ditt medlemskap.
 • Vi meddelar dig via e-post när du erhåller ny bonus.
 • Bonusen grundar sig på totalt intjänade poäng under ett år (från ditt startdatum) och i samband med bonusutbetalning så räknas ditt bonussaldo ner med motsvarande poäng som betalats ut.
 • Vid retur av en vara dras motsvarande poäng av från dina intjänade poäng.
 • En krona ger en poäng och ju mer du handlar desto större bonus får du.
 • Du kan tjäna upp till 6 % i bonus.


Totalt intjänade poängBonus %
10 001 – uppåt6 %
8 001 – 10 0005 %
6 001 – 8 0004 %
4 001 – 6 0003 %
2 000 – 4 0002 %


Exempel:

Du blir medlem i Hööks & Friends den 1 november och samlar 4 001 poäng till den första bonusutbetalningen vilket då ger dig en värdecheck på 120 kr. Du fortsätter samla poäng och tar dig uppåt i bonustrappan. Nästa period tjänar du in 4 000 poäng till och har då kvalificerat dig för en bonus på 5 % vilket ger dig en värdecheck på 200 kr. För kommande köp innan 31 oktober har du 5 % bonus eller till och med maximala 6 % beroende på hur många poäng du tjänar. Bonus betalas ut maximalt 12 gånger per år enligt den bonusnivå du befinner dig i och vid minst 2 000 intjänade poäng.


Allmänt om Hööks & Friends

Hööks Hästsport AB (Hööks) ansvarar för förmåner, poängberäkning och bonusutbetalning inom ramen för Hööks & Friends, vilket är ett medlemskap utan kostnad för medlemmen. Medlemskapet är knutet till personnummer och kan ej överlåtas.

Så tjänar du poäng

Hööks & Friends gäller för köp på www.hooks.se och Hööks butiker i Sverige. Alla köp och eventuella andra bonusgrundande aktiviteter som registreras ger poäng och 1 kr ger 1 poäng. Bonusberäkning görs på levererade och betalda varor. Köp registreras med ditt personnummer eller genom att du loggar in när du handlar på www.hooks.se. Ingen skillnad görs mellan köp av prisnedsatta varor eller varor till ordinarie pris. Köp av presentkort, (som inte är en vara, utan ett betalningsmedel) ger inga poäng.

 Av tekniska skäl kan köp ej registreras i efterhand. Var därför noggrann med att alltid registrera dina köp. Vid retur av en vara dras motsvarande poäng av från dina intjänade poäng. Om det har skett en bonusutbetalning mellan köp och retur (på det bonusgrundande köpet) förbehåller vi oss rätten att minska ditt bonussaldo med motsvarande antal poäng.

Bonusperiod

Poäng beräknas löpande i tolv månader från det datum du anmälde dig till Hööks & Friends och bonuspoängen sätts in på din kundprofil, som verifieras via personnummer. Inför varje ny 12-månads period nollställs poängsaldot (minussaldo nollställs inte).

Bonusnivå och bonusutbetalning

Bonusutbetalning sker 12 gånger per år när du har samlat in minst 2 000 poäng samt enligt den bonusnivå som du då befinner dig på. Bonus beräknas enligt bonusskala nedan.

Totalt intjänade poäng (12-månadersperiod)
Bonus %
10 001 – uppåt6 %
8 001 – 10 0005 %
6 001 – 8 0004 %
4 001 – 6 0003 %
2 000 – 4 0002 %

Giltighetstid och inlösen av bonuscheck

Giltighetstiden för utbetald bonus är 3 månader och medlem ansvarar själv för att utnyttja denna inom utsatt tid. Inlösen av bonus är inte bonusgrundande och bonus/värdecheckar kan inte bytas mot pengar. Bonusen kan inte delinlösas, utan måste lösas in till sitt fulla belopp. Då all kommunikation i Hööks & Friends sker via e-post är det viktigt att korrekt e-postadress alltid är uppdaterad.

Så hanteras dina personuppgifter

Som medlem i Hööks & Friends ger du Hööks rätt att lagra och i marknadsföring använda lämnade uppgifter och löpande köpinformation. Det innebär att även om du saknar kvitto så finns informationen om du vill göra en reklamation eller om uppgifterna behövs för ett försäkringsärende. Personuppgifter sparas i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Genom ansökan till Hööks & Friends samtycker du till ovanstående behandling av personuppgifter.

Ändring av villkor

Hööks förbehåller sig rätten att löpande vidta förändringar i villkoren för Hööks & Friends. Hööks förbehåller sig även rätten att spärra ditt medlemskap, i händelse av missbruk.

Kontakt

Har du frågor angående Hööks & Friends, ditt medlemskap eller vill ändra adressuppgifter så hör gärna av dig till oss:

Hööks Hästsport AB
Företagsgatan 58
501 77 Borås

E-post:

info@hooks.se

Telefon: 020-69 10 00