Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Emma Johansson

Emma är 16 år gammal och bor med sin familj på en gård utanför Borås där man också kan hitta hennes hästar. Emma tävlar för Borås Fältrittklubb och det har hon gjort sedan hon startade sin tävlingskarriär vid 7 års ålder.

– Ända sedan jag har var liten har Hööks varit med och stöttat i min karriär med jag signade med dem 2019, säger Emma.

Emma har fyra fantastiska hästar på sin gård; Elm Rose, Nouveau, Carolin och Juliebellie.

Elm Rose är trotjänaren som varit i hennes ägo i snart 4 års tid. Hon är 12 år gammal och är den häst som tagit Emma dit hon är idag. Tillsammans har dom gått SM, EM, Grand Prixer, nationshoppningar och klasser upp till 1.45 m.

Stallets pillemariska nallebjörn är Nouveau som älskar att hitta på bus och få uppmärksamhet! Han är en valack på 11 år som älskar att tävla på stora arenor och stå i rampljuset. Bland annat har han gått Elmia, Scandinavium, Falsterbo, SM, NM, nations cup och många andra stora tävlingar! 

– Nouveau har ett hjärta av guld och är en riktig kämpe som alltid vill göra sitt bästa, fortsätter Emma.

Det nyaste tillskottet i stallet är Carolin som har varit hos familjen Johansson i lite över ett år. Hon är 10 år gammal och extremt talangfull inom hoppning.

– Jag har tävlat henne upp till 1.45 m och hon kvalade även in till Gothenburg Horse Show 2020, säger Emma.

Sist ut har vi Juliebellie som går under smeknamnet Jullan i stallet. Hon är ett litet busfrö på 6 år med positiv inställning som drömmer om livet som tävlingshäst. Trots hennes unga ålder och karriär har hon redan hunnit gå både Falsterbo och Elmia. Redan som 5-åring hoppade hon upp till 1.25 m och nu fortsätter hon att satsa mot högre höjder!Nedan ser du Emmas favoriter från Trinity: