• 60 dagars öppet köp
  • Skickas inom 1-2 arb.dgr
  • Trygg E-handel
  • Minsta ordervärde 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logga in Hitta butik
0
  • 60 dagars öppet köp
  • Skickas inom 1-2 arb.dgr
  • Trygg E-handel
  • Minsta ordervärde 200 kr
Ryttare
Ryttare
Hööks Academy
Hööks Academy

Mina favoriter

Laddar produkter...

Art. nr 100396-67-B

Fler färger:

Ridbyxa Holly CRW® Barn

Nougat

Art. nr: 100396-67-B
299,00 kr
749,00 kr
Finns i följande kampanjer:

Produktbeskrivning

Holly är en av våra bästsäljare! Ridbyxa med sadelskärning gjord i lättare stretchigt trikåmaterial som är mycket bekväm att bära. Kvaliten är smutsavvisande och lättskött. Normalhög midja med dubbel knäppning för att ridbyxan säkert ska sitta på plats och ge en ökad komfort. Knäskodda med grip och även grip på sätet för att ge ett bra fäste i sadeln. Två fickor fram. Elastiska benslut. Linningen har hällor och är även snyggt dekorerad med logo-band.
  • Tvätt 40°.

Produktspecifikation

Material:

90% polyamid, 10% elastan.

Bra att veta

Byxor som är skodda med Clarino eller Deawoo bör alltid tvättas innan användning för att undvika fällning på ljust läder i tex sadeln. Tvätta alltid med avigsidan ut. I maskin Häll fosfatfritt tvättmedel i tvättmedelsfacket och tvätta i 40° (om ej annat anges). För hand Häll fosfatfritt tvättmedel i så mycket vatten (max 40°) att det täcker byxorna. Låt ligga i blöt ca 30 minuter. Torkning Pressa ur vattnet (vrid ej) och låt dropptorka i rumstemperatur. Gnugga skinnet då och då under torktiden samt när det är torrt för att få bort "hårdheten" efter tvätten.

Betalning och frakt

Vi erbjuder betalningsalternativen nedan. Vill du veta mer läs våra köpvillkor.

Klarna Faktura

Betalning mot Klarna faktura med 14 dagars betaltid. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas via mejl i samband med att ordern skickas från vårt lager. För att kunna betala mot faktura behöver beställningen skickas till din folkbokförda adress, och du behöver uppge korrekta och fullständiga personuppgifter.

Vid försenad betalning tillkommer påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta. Vid utebliven betalning går ärendet vidare till Klarnas inkassobolag Segoria och lagstadgade inkassoavgifter tillkommer.

Klarna Delbetalning

Du kan delbetala din faktura via Klarna konto. Delbetala från 1/24 av orderbeloppet, dock minst 50 kr i månaden. Du kan när som helst betala av hela den kvarvarande skulden. Då avslutas automatiskt ditt konto hos Klarna. Fullständiga villkor hittar du hos Klarna.

Klarna Direkt

Med Klarna Direkt betalar du enkelt direkt i kassan med mobilt bank-ID. Pengarna dras 1-2 dagar efter att vi skickat dina varor. Aktivera tjänsten genom att logga in hos klarna.se och registrera ditt konto.

Klarna Kortbetalning

Säker korbetalning med Klarna Checkout. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss, de sparas hos vår samarbetspartner Klarna. Kortbetalningar som hanteras av Klarna är PCI-DSS certifierade.

Hööks Presentkort

Våra presentkort kan användas som delbetalning om summan på presentkortet inte täcker hela ditt köp. Skulle värdet på presentkortet överstiga köpsumman finns resterande köputrymme lagrat på presentkortsnumret och kan användas vid ett senare tillfälle.

Kortbetalning Företag

För företag erbjuder vi kortbetalning via DIBS.
DIBS Payment Services är PCI-certifierat. DIBS använder sig av överföring med SSL-kryptering, vilket är industri-standarden för säkra kortbetalningar och ditt kortnummer sänds krypterat direkt till banken. Vi sparar/hanterar inte några kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kundregister och vi har inte tillgång till din kortinformation eller ditt bankkonto.

IN THE MOMENT!

Inspiration från @hooksofficial

Du kanske också gillar

HÖÖKS HÄSTSPORT AB

Företagsgatan 58
501 77 Borås
Sweden

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.